Få læst teksten højt ved at markere teksten og tryk på play-knappen.

GOD
14 anmeldelser
Martin Morin
Martin Morin
2024-01-24
Siden jeg var 16, har jeg haft dobbeltsyn. Mange synsspecialister fortalte mig, hvordan dette kunne forbedres, men jeg kunne aldrig se nogen ændring. Her 18 år senere er mit problem endelig blevet fuldstændig løst af det kompetente og venlige personale hos Privatsyn. Jeg er så taknemmelig for dem og det arbejde, de gjorde med mig. Vent ikke for længe, som jeg gjorde.
Thomas Bay Christensen
Thomas Bay Christensen
2023-09-18
Jeg havde virkelig dårligt syn da jeg startede ude hos PrivatSyn, men det har flyttet sig utroligt meget. Tak for hjælpen PrivatSyn.
Lene Rosted
Lene Rosted
2023-09-01
Har brugt synsplejecentret i flere år Jeg får altid en super betjening af alle på stedet Kan varmt anbefale synsplejen
guska384 Schlechter
guska384 Schlechter
2023-04-26
Vi har kun gode ting at sige om privatsyn. Lige nu har min søn natlinser, som gør at slipper for at bruge briller, hvilket har gjort at hans hverdag er meget nemmere. Vi har altid fået super behandling og alle er meget hjælpsomme. Vil fortsat anbefale privatsyn til dem som måtte have brug for deres ekspertise.
FREMRAGENDE
17 anmeldelser
Brian Bækgaard
Brian Bækgaard
2023-02-07
anbefaler
Kan kun sige ok for dem Er igang med en behandling efter en blodprop i hjernen
Trine Troelsen
Trine Troelsen
2022-11-20
anbefaler
Min søn på 9 har haft store læsevanskeligheder og, viser det sig, massive synsvanskeligheder, som hverken læge eller sundhedsplejerske har opdaget. Jeg har brugt en mindre formue på at følge skolens råd vedr. læsning (orlov, alkalær, ordblindekursus, mentor dk mv.). Men det eneste, der har virket for min søn, har været synstræning hos Susanne hos Privatsyn. Hun har gennem vores forløb været helt fantastisk, han er altid gået derfra stolt og topmotiveret, lige meget hvor træt eller svimmel han var blevet. Jeg opdagede ved et tilfælde, i forbindelse med Halloween udklædning, at min søn så dårligt på venstre øje. Var efterfølgende forbi både alm. øjenlæge og Glostrup Hospital. De kunne konstatere at min søn havde et dovent øje, som der ikke kunne gøres noget ved, var lettere langsynet og at han manglede samsyn. Det manglede samsyn førte mig til Privatsyn. Her kunne Susanne ydermere konstatere at han mikroskelede, havde problemer med at få øjnene til at arbejde sammen og fokusere. Så det han så tæt på var dobbelt, uklart, tåget og bevægede sig. Det gør det svært at læse og giver hovedpine. Vi har gået hos Susanne hver anden – tredje uge fra 21 december 2021 og frem til sommerferien 2022. Hver gang er der blevet fulgt op på udvikling og træningsopgaver er blevet justeret, så de har været tilpas udfordrende. Det har været hårdt arbejde at træne 20-30 udmattende minutter dagligt oveni lektier osv. men det har været det hele værd. Vi blev ikke lovet noget konkret resultat, kun bedring. Men synet er nu i top på begge øjne samtidig. Processen kostede os også et skoleskift. Fra at være puttet i en kasse som langsom og ordblind, med brug for støtte og specialundervisning af en fordomsfuld klasselærer, er han nu dygtigt til alt, på nær håndskrift, det gælder også matematik og dansk mm. Han læser bedre end gennemsnittet og er dygtig til at stave på sin nye skole, hvor de kender til og anerkender samsynsproblemer, og ikke ser mig som en irriterende forælder der ikke vil anerkende barnets mangler, men tværtimod som en med ekstraordinært mange ressourcer. I de 6 måneder hvor vi gik hos Privatsyn modtog han ingen specialundervisning. Men nu er hovedpinen væk, der læses helt uden problemer eller modstand og bygges lego technic på livet løs. Skuldrene er faldet helt ned og følelsen af at være dum er forduftet. Kan kun anbefale at få tjekket samsynet, hvis man oplever læseproblemer. Susanne får vores allervarmeste anbefalinger.
Morten Mikkelsen
Morten Mikkelsen
2022-11-15
anbefaler
Er idag blevet færdig med min behandling/træning af samsyn problem. Efter at i 1,5 år har lidt af svimmelhed og været til undersøgelser på privathospital på svimmelklinik, div scanninger , neolog etc og de ikke kunne finde ud af mit problem, havde jeg næsten givet op. Jeg fandt Privatsyn og ville se om de kunne hjælpe. Det kunne de, ca 45 min fik jeg diagnosen ; samsyns problem. Startede næste morgen og efter kortere tid forsvandt min svimmelheden, hovdepinen og nakkesmerter, som jeg ikke var klar over kom fra samme problem,samsynet. Her 4,5 måned efter start er jeg færdig og har det fantastisk. Privatsyn og specielt Emilie Stener ad hjertet tak for jeres expertise, service og hjælp hele vejen igennem. Tak for jeg fik mit liv tilbage ,uden svimmelhed . Jeg vil altid værer dig dybt taknemlig. Tak Morten
Isabel Rosendal Krogtoft
Isabel Rosendal Krogtoft
2022-05-29
anbefaler
Privatsyn hjalp mig af med mine coronasenfølgere i form af; svimmelhed, kvalme, træthed, koncentrationsbesvær og “brain fog”. Min læge troede blot det var vitaminmangel, selvom jeg sagde, at min krop fortalte mig anderledes. Heldigvis fik jeg tippet om at besøge privatsyn - som efter kort tid hjalp mig helt af med disse senfølgere. Jeg kan anbefale alle med lign. symptomer, at få taget en funktionstest hos privatsyn for at se om de kan hjælpe!
Line Brix Frandsen
Line Brix Frandsen
2022-02-18
anbefaler
Jeg har været utrolig glad for den professionelle genoptæning Privatsyn har taget mig med igennem efter jeg pådrog mig en alvolig hjernerystelse og dermed samsynsvanskeligheder. Det har været en rigtig god progression med kyndig vejledning i øvelserne og optrapning af sværhedsgraden på en måde der både holdt gejst og motivation og gav en fornemmelse af at komme fremad. Jeg giver privatsyn mine varmeste anbefalinger. Især Brit har været guld værd for mig, men også Emlie som jeg havde en enkelt seance med. Tak til Jer begge.
Kirsten Dybkjær
Kirsten Dybkjær
2022-01-08
anbefaler
Fantastisk oplevelse at få korrigeret problemer med dobbeltsyn. Jeg har bygningsfejl og er langsynet, og Privatsyn har hjulpet mig helt af med problemer med dobbeltsyn, som var tiltagende med alderen. Jeg synes, de var meget professionelle, og øvelserne blev bygget på hen ad vejen, så de passede præcist til mig.
Rikke Camilla Meilbøg
Rikke Camilla Meilbøg
2021-10-01
anbefaler
Jeg fik en alvorlig hjernerystelse i juni 2020 efter en løs hund løb ud foran min cykel på vej ned af en bakke. Mit syn var meget påvirket af hændelsen og havde Greve kommune ikke fortalt mig om Privat syn, så var jeg ikke tilbage på fuldtid på mit arbejde nu. Jeg har gået hos Emilie, der hurtigt læste mig og holdte sandheden tilbage på varigheden af min behandling. Havde jeg vist at det ville tage over et 1 år havde jeg nok været opgivende og bare gået tilbage på arbejde med store omkostninger. Emilie var fantastisk gennem det hele. Hun var lyttende og forstod min måde at arbejde med mine udfordringer. Hun pressede mig passende og ikke for lidt. Jeg kan kun anbefale Privat syn - uden dem var jeg aldrig kommet i mål. Rikke Meilbøg
Teresa Rørbye
Teresa Rørbye
2021-08-18
anbefaler
Vores datter har lige fået natlinser og hun vågner hver morgen og ser helt perfekt! Super kompetent og venlig service hos Privatsyn :-)
Martin Nørgaard
Martin Nørgaard
2019-04-26
anbefaler
Har hjulpet mig tilbage til normalt arbejde efter en hjernerystelse. Er helt overbevist om at den målrettede træning som Finn gav mig, var den primære årsag til at jeg kunne genoptage mit arbejde på fuld tid. 1000 tak
Katrine Mjelva Østergaard
Katrine Mjelva Østergaard
2018-08-28
anbefaler
Jeg har været sygemeldt i flere år efter en frontkollisjon. Jeg hadde problemer med hovedpine, svimmelhed og generelt lille kapasitet og evne til at multitaske.Jeg hadde begyndt at acceptere at jeg sikkert ikke kom tilbage i fuldt arbejde igen. Men i januar 2018 ble jeg anbefalet at ta kontakt med privatsyn. og det er det beste som er sket for meg på lenge :0) jeg startet samsynstrening i febuar og allerede efter et par måneder mærkede jeg stor framgang i min kapasitet. I siste uge havde jeg min siste treningskonsultasjon. Idag har jeg ingen problemer med svimmelhed og hovedpine. Jeg kan arbeide hele dage og føler virkelig at jeg har fået livet mit tilbage. Så dette stedet kan klart anbefales til andre. Har du problemer.efter hjernerystelse / piskesmæld. så bestil time til en funktionsundersøgelse, for at se om de kan hjelpe dig. For mig har Finn Abildgaard og Privatsyn, været med til at give mig mit gamle liv tilbake. Så 1000 takk for hjelpen, det er helt utolig hvad det har betydet for mig.