Få læst teksten højt ved at markere teksten og tryk på play-knappen.

Samarbejdspartnere

Faglige organisationer

Scleral Lens Education Society underviser kontaktlinseoptometrister i kunsten at tilpasse sklerale kontaktlinser. SLS støtter offentlig uddannelse, der har fokus på fordelene og tilgængeligheden af sklerale kontaktlinser

Grundlagt i 2000, er Tear Film and Ocular Surface society er en verdensførende non-profit organisation i øjensundhed og uddannelse.

Dansk Selskab for Optometri har til formål at sikre en høj faglighed i optikbranchen for både selvstændige, ansatte i større kæder eller optikere i mindre forretninger.

Den Neuro-Optometric Rehabilitation Association er en inter-disciplinær gruppe af professionelle dedikeret til behandling af klienter med fysiske eller kognitive handicap som følge af hjerneskade med komplet øjensundhedsevaluering og optimal optisk rehabilitering

Den Amerikanske Optometriske Association (AOA) er den ledende professionelle organisation for optometrister, optometriststuderende og paraoptometristk personale. De står bag uddannelse indenfor det optometriske felt, udbredelse af information, ny forskning og udviklingsmuligheder for fagpersonale.

EYEBAB udvikler digitale løsninger, som understøtter den vigtige relation, der eksisterer mellem det visuelle input og måden hvorpå dette bliver bearbejdet, samt ført ud i livet

British Contact Lens Association udbyder en kontinuerlig strøm af relevant information såvel som mulighed for netværkskommunikation med andre medlemmer.

Brien Holden Vision Institute er en none-profit research- og udviklingsorganisation indenfor synsvidenskab og er udbyder af flere diplomuddannelstilbud til optometrister verden over.

Klinikker og behandlingssteder

OPTIK TEAM er en del af COA – C-optikk OptikTeam Alliance, der er en sammenslutning af tilsvarende kæder i Norden.

Vita Mea leverer håndholdte tværfaglige beskæftigelsesforløb og foredrag til jobcentre og pensionsselskaber

Øjenhospitalet Danmark er landets ældste private øjenklinik, der behandler både grå stær, AMD, laser operation, øjenlåg mm. Hospitalet er familieejet og ligger i Charlottenlund. Visionen for hospitalet er ‘at give alle patienter det bedste syn muligt’.

Forsikringsselskaber

Euro Accident er et svensk livsforsikringsselskab og er specialiserede i risiko-, gruppe- og sundhedsforsikring og at forebygge eller forhindre langtidssygeorlov med foranstaltninger i deres forsikring.

Andre samarbejdspartnere

Be frank er et datadrevet marketingbureau med kærlighed til Google og en ambition om at hjælpe spændende virksomheder
med at opnå deres digitale potentiale. 

Hos Privatsyn samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.