Få læst teksten højt ved at markere teksten og tryk på play-knappen.

Samarbejdspartnere

Scleral Lens Education Society underviser kontaktlinseoptometrister i kunsten at tilpasse sklerale kontaktlinser. SLS støtter offentlig uddannelse, der har fokus på fordelene og tilgængeligheden af sklerale kontaktlinser

Grundlagt i 2000, er Tear Film and Ocular Surface society er en verdensførende non-profit organisation i øjensundhed og uddannelse.

Øjenhospitalet Danmark er landets ældste private øjenklinik, der behandler både grå stær, AMD, laser operation, øjenlåg mm. Hospitalet er familieejet og ligger i Charlottenlund. Visionen for hospitalet er ‘at give alle patienter det bedste syn muligt’.

Rebrain Clinic, grundlagt 2020 af Marianne Sandberg med ønsket om at hjælpe klienter til bedre hjernefunktion, særligt efter hjernerystelse, nakkeskader og mentale traumer

Den Neuro-Optometric Rehabilitation Association er en inter-disciplinær gruppe af professionelle dedikeret til behandling af klienter med fysiske eller kognitive handicap som følge af hjerneskade med komplet øjensundhedsevaluering og optimal optisk rehabilitering

Dansk Selskab for Optometri har til formål at sikre en høj faglighed i optikbranchen for både selvstændige, ansatte i større kæder eller optikere i mindre forretninger.

British Contact Lens Association udbyder en kontinuerlig strøm af relevant information såvel som mulighed for netværkskommunikation med andre medlemmer.

Brien Holden Vision Institute er en none-profit research- og udviklingsorganisation indenfor synsvidenskab og er udbyder af flere diplomuddannelstilbud til optometrister verden over.

EYEBAB udvikler digitale løsninger, som understøtter den vigtige relation, der eksisterer mellem det visuelle input og måden hvorpå dette bliver bearbejdet, samt ført ud i livet

Den Amerikanske Optometriske Association (AOA) er den ledende professionelle organisation for optometrister, optometriststuderende og paraoptometristk personale. De står bag uddannelse indenfor det optometriske felt, udbredelse af information, ny forskning og udviklingsmuligheder for fagpersonale.

OPTIK TEAM er en del af COA – C-optikk OptikTeam Alliance, der er en sammenslutning af tilsvarende kæder i Norden.