Få læst teksten højt ved at markere teksten og tryk på play-knappen.

Blephasol Duo

129,00 kr.

Blephasol Duo renseservietter. Micellar rensevand til rensning af øjenlåg/mellem øjenvipperne. Fjerner også øjenmakeup.

-
+

Beskrivelse

Blephasol Duo 100 ml.

Til tørre øjne eller følsomme øjenlåg

 

Blephasol Duo er micellar rensevæske/øjenlågsrens/makeupfjerner der anbefales til daglig pleje af sensitive øjenlåg, især kanten af øjenlåget mellem øjenvipperne og selve øjet. Indeholder ikke alkohol, sæbe eller konserveringsmiddel. Indeholder ikke alkohol, sæbe eller konserveringsmiddel.

Blephasol Duo er god i din daglige ansigtsrens rutine.

 

Anvendelse:

Anvend øjenlågsrens/makeupfjerner ca. to gange dagligt, morgen og aften, eller når du har brug for at rense dine øjenlåg.

Påfør blephasol på servietten, luk øjet, og massér nænsomt øjenlåget i små cirklende bevægelser for at fjerne snavns. Stræk øjenlåget forsigtigt og rengør blidt den inderste kant af øjenlåget.

Formlen på micellar vand udgøres af miceller: oliemolekyler i nanostørrelse, som er frigjort i blødt vand. Micellerne tiltrækkes af skidt og olie, så når de kommer i kontakt med huden, suger de sebum til sig og opløser skidt og makeup.

Skal ikke skylles af efter brug.

 

Blephasol Duo Indeholder

Ingredients: Aqua, PEG-8, Polysorbate 20, Capryloyl glycine, Poloxamer 184, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Dipotassium Phosphate, Sodium Hydroxide, Potassium phosphate.