Få læst teksten højt ved at markere teksten og tryk på play-knappen.

Regard K 120 ml. kontaktlinsevæske.

88,00 kr.

Grundet opkøb af producent og øget efterspørgsel på klorbaseret kontaktlinse rens, er Regard K desværre ikke tilgængelig fra leverandøren på nuværende tidspunkt.

UKONSERVERET LINSEVÆSKE TIL FORMSTABILE KONTAKTLINSER

Regard K er designet til at desinficere og opbevare RGP linser, og er samtidig med til at give god wetting og kom fort, uden brug af konservering. Regard K indeholder OxyChlorid som forbedre linsehygeinen og giver øget komfort. OxyChlorid nedbrydes til vand, salt og oxygen ved kontakt med øjets tårefilm. Ved kontinuert brug mindskes antallet af protein belægninger på linsen.

Tilgængelig på restordre

-
+
Kategori

Beskrivelse

Regard K   Restordre, der sendes 3 x 40 ml. til samme pris

FORDELE VED UKONSERVERET KONTAKTLINSEVÆSKE

De fleste kontaktlinsevæsker indeholder konserveringsmidler. Konserveringsmidler er med til at hæmme den bakterielle vækst.

Ulempen ved konserveringsmidler består i, at man på sigt risikerer at udvikle overfølsomhed eller ligefrem allergi overfor konserveringen. Dette kan medføre irritation, rødme eller tørhed i øjnene.

De fleste konserverings fri kontaktlinsevæsker kommer i engangs beholdere. Men som noget nyt kan enseyes nu tilbyde en konserverings fri kontaktlinsevæske til opbevaring og desinfektion som ikke behøver de fordyrende én-gangs ampuller.

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0,17 kg
Størrelse 15 × 7 × 5 cm